Visio ja strategia

Visio

Teho Filter on vaatimusten mukaisten ja laadukkaiden kotimaisten henkilönsuojainten, kirurgisten suu-nenäsuojainten sekä kokonaisvaltaisten suodatinratkaisujen edelläkävijä. Pyrimme kaikessa toiminnassamme mahdollisimman ekologisiin ratkaisuihin.

Visiomme on erottautua kotimaisuudella ja laadulla muista henkilönsuojainten ja kirurgisten suu-nenäsuojainten valmistajista. Suodatinvalmistuksessa visionamme on olla yksi Pohjoismaiden alueen johtavista suodatinvalmistajista, joka säilyttää asemansa kovassakin kilpailussa. Yhdessä yhteistyökumppanien kanssa varmistamme, että meillä on tarjolla parhaat mahdolliset ratkaisut, jotka huomioivat myös ympäristöasiat niin tuotteen raaka-aineiden, tuotannon kuin lopputuotteenkin osalta.


Strategia

Pyrkimyksenämme erottautua muista henkilönsuojainten ja kirurgisten suu-nenäsuojainten valmistajista kotimaisuudella. Suomalaisena valmistajana noudatamme ehdottomasti henkilönsuojainten ja lääkinnällisten laitteiden EU-vaatimuksia ja lainsäädäntöä sekä niiden mukaisia puhtaustason vaatimuksia. Käytämme vain parhaita saatavilla olevia raaka-aineita, kuten eurooppalaisia laadukkaita materiaaleja ja komponentteja. Valmistusprosessissa tuotteita ei käsitellä kemiallisesti: hengityssuojainten tuotannossa on erilliset tilat puhtauden varmistamiseksi ja kirurgiset suu-nenäsuojaimet valmistetaan validoiduissa puhdastiloissa.

Suodatinvalmistuksessa Teho Filter Oy:n toiminta perustuu korkeaan laatuun ja jatkuvaan kehitystyöhön koko toiminnassamme. Yritys kehittää osaamistaan mm. teknologian sekä materiaalien osa-alueilla. Menestyksemme mahdollistaa kokenut, ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilökuntamme. Tuotekehityksen ja testaustyön alueella teemme tiivistä yhteistyötä testauslaitosten ja teknillisten yliopistojen kanssa. Yritys on erinomaisen tietoinen tuottamistaan tuotteista ja on toiminut melkein 60 vuotta suodatusteknologian alalla.

Visio ja strategia näkyvät myös väreinä logossa | Strategia | Visio | Teho Filter Oy

Valmistamme tuotteet nykyaikaisissa toimitiloissa joustavaa ja tehokasta Lean-teknologiaa käyttäen. Asiakas saa lopputuloksena laadukkaita ratkaisuja, jotka ovat kustannustehokkaita ja tuottavat säästöjä. Huomioimme kaikessa toiminnassamme sekä tuoteratkaisussamme asiakkaille aina ekologisuuden, luonnon ja ympäristön mahdollisimman vähäisen kuormittamisen mahdollistavat ratkaisut.

Kokonaispalvelumme kruunaa toimituspalvelumme, joka antaa asiakkaalle joustavat ja pitävät toimitusajat. Varmuuden takaavat tehokas ja nykyaikainen tuotantolaitoksemme, henkilökuntamme osaaminen ja tuotantomme korkealaatuinen ohjausjärjestelmä. Tuloksena on pitkäjänteinen ja saumaton yhteistyö sekä kokonaisvaltainen palvelu, joka vapauttaa asiakkaan resursseja omaan ydinbisnekseen.


Tutustu tuotevalikoimaan

MASKIT

SUODATTIMET

TEOLLISUUSIMURIT


Myynnin yhteystiedot

sales@tehofilter.fi
p. 020 764 1610
Jussintie 5-7
85410 Sievi

Kotimaiset henkilönsuojaimet | Kirurgiset suu-nenäsuojaimet | Maskit | Kokonaisvaltaiset suodatinratkaisut | Kotimaiset suodattimet | Teho Filter Oy

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä myyntipalveluummme, niin katsomme juuri Teille sopivat ratkaisut!

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00