Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusehdot

Päivitetty 22.11.2021

Verkkokaupan yhteystiedot

Kotimaiset henkilönsuojaimet | Kirurgiset suu-nenäsuojaimet | Maskit | Kokonaisvaltaiset suodatinratkaisut | Kotimaiset suodattimet | Teho Filter Oy | Tietosuojaseloste

Teho Filter Oy:n verkkokauppaa ylläpitää Teho Filter Oy. Verkkokaupan osoite on https://tehofilter.fi/verkkokauppa/

Asiakaspalvelu
sales@tehofilter.fi
p. 020 764 1610

Yhteystiedot
Teho Filter Oy
Jussintie 5-7
85410 Sievi

Y-tunnus 1960805-9


Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusehtoja sovelletaan Teho Filter Oy:n verkkokaupasta tehtyihin tilauksiin. Tilaus on sitova, kun asiakas tekee tilauksen verkkokauppaan ja saa tästä tilausvahvistuksen. Tilauksen tekemällä asiakas sitoutuu voimassa oleviin tilaus- ja toimitusehtoihin. Tuotteita tai näitä ehtoja koskevissa kysymyksissä asiakas voi ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen sales@tehofilter.fi tai puhelimitse p. 020 764 1610.

Kaikki Teho Filter Oy:n verkkokaupassa näkyvät hinnat sisältävät arvonlisäveron. Teho Filter Oy pidättää oikeuden hinnan ja toimituskulujen muutoksiin. Teho Filter Oy:llä on oikeus peruuttaa tilaus erityisistä olosuhteista johtuen, esimerkiksi selkeän hinnoitteluvirheen vuoksi.


Maksuehdot

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

Kieliversiot löydät tarvittaessa tästä

Paytrail maksutavat: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki pankkimaksut


Toimitustavat ja -kulut

Tuotteidemme yleisin toimitusaika on noin 2-5 työpäivää. Toimitamme tilaukset Postin kautta. Ennen kello 12.00 (ma-pe) tehdyt tilaukset lähtevät tehtaalta saman päivän aikana.

 • Postipaketti 7,90 €
 • Kotipaketti 14,90 €
 • Tarjoamme ilmaisen toimituksen  yli 60 € tilauksille

Teho Filter Oy ei ole vastuussa viivästyksistä, joita voi tapahtua kuljetuksen aikana eikä viivästyneestä toimituksesta johtuvista vahingoista.


Tilauksen peruutus- ja palautuskäytännöt

 • Asiakkaalla on oikeus perua tilaus ennen kuin tilaus on ilmoitettu käsitellyksi ja lähetetyksi. Peruutus tapahtuu ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun sähköpostitse osoitteeseen sales@tehofilter.fi tai puhelimitse p. 020 764 1610. Peruuttaminen johtaa maksetun tuotteen hinnan palautukseen.
 • Kirurgisilla suu-nenäsuojaimilla ja hengityssuojaimilla ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta.
  • Lähetyksen noutamatta jättämistä ei katsota tilauksen peruuttamiseksi. 
  • Jos asiakas kieltäytyy vastaanottamasta lähetystä ja se palautetaan sen vuoksi Teho Filter Oy:lle, sillä on oikeus veloittaa asiakkaalta myös kustannukset, jotka aiheutuvat vastaanottamattoman lähetyksen käsittelystä ja palauttamisesta.
 • Takaamme, että tuote on lähetyshetkellä virheetön ja paketoitu oikein. Mikäli lähetys on kuitenkin saapuessaan selkeästi vioittunut, voit reklamoida tästä meille ja olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteeseen sales@tehofilter.fi tai puhelimitse p. 020 764 1610.
  • Tilauksen vastaanoton yhteydessä asiakkaan on tarkistettava lähetyksen sisällön kunto mahdollisten vaurioiden varalta.
  • Jos tuote on vaurioitunut tai tilaus tai osa siitä on kadonnut kuljetuksen aikana, asiakkaan on ilmoitettava vaurioista tai puuttuvasta tuotteesta välittömästi toimitus-, nouto- tai vastaanottopisteessä.
  • Vahinkoraportin valmistumisen jälkeen asiakkaan on otettava yhteyttä Teho Filter Oy:n asiakaspalveluun sähköpostitse osoitteeseen sales@tehofilter.fi tai puhelimitse p. 020 764 1610 sopiakseen korvaavasta lähetyksestä. 
  • Palautetuissa tilauksissa Teho Filter Oy palauttaa maksetun tuotteen hinnan ja lähetyskulut tavanomaisen, edullisimman lähetystavan mukaisesti. Palautus suoritetaan niin pian kuin mahdollista, kun Teho Filter Oy on vastaanottanut palautetut tuotteet.  Maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.
  • Asiakkaan on säilytettävä kaikki palautukseen liittyvät asiakirjat huolellisesti, kunnes Teho Filter Oy on lähettänyt vahvistuksen palautuslähetyksen vastaanottamisesta.
 • Teho Filter Oy pidättää oikeuden peruuttaa tuotteen toimituksen ja purkaa kaupan sekä palauttaa tuotteen ostohinnan asiakkaan käyttämälle maksutavalle, mikäli tuotteen toimituksen tai tilauksen käsittelyssä esiintyy ennalta näkemätön tai väistämätön este. Teho Filter Oy ei ole vastuussa menetyksistä tai vahingoista, jotka johtuvat suoraan tai epäsuorasti tällaisen tapahtuman tai tapahtumien seurauksena.

Muuta huomioitavaa

 • Teho Filter Oy, yhteistyökumppanit tai työntekijät eivät ole vastuussa välittömistä tai välillistä vahingoista, joita tuotteen käytöstä voi aiheutua. Asiakas on velvollinen noudattamaan pakkkauksen mukana tulleita käyttöohjeita.
 • Teho Filter Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä ehtoja ilman erillistä ilmoitusta uusien ehtojen astuessa voimaan välittömästi. Asiakkaan tilauksen kohdalla sovelletaan tilaushetkellä voimassa olleita ehtoja.
 • Kaikki erimielisyydet ja riidat ratkaistaan ​​ensisijaisesti sovittelemalla. Mikäli riitatilanteeseen ei löydy osapuolia tyydyttävää ratkaisua, sovelletaan tapauksen käsittelyyn Suomen lakia. Asiakas voi viedä asian myös Suomen kuluttajariitalautakunnan tai tarvittaessa vastaavan riitojenratkaisuelimen käsittelyyn tai käyttää online-riitojenratkaisualustaa, joka on saatavana osoitteesta ec.europa.eu/odr.
 • Teho Filter Oy käsittelee verkkosivuston kävijöiden ja verkkokaupan käyttäjien henkilötietoja tietosuojaselosteen mukaisesti. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. 
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00