Teho Filter Oy | Made in Finland | Oma verkkokauppa

Oma tili

Oma tili -osiossa voit muokata yhteystietojasi ja vaihtaa vaikkapa salasanasi.

Kirjaudu


MAKSUTAVAT
Käytämme verkkokauppatilauksissa Paytrail-maksupalvelua. Vaihtoehtoina on pankkimaksu, luottokorttimaksu sekä lasku/osamaksupalvelu.

Pankkimaksu onnistuu kätevästi ja turvallisesti kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeilla. Pankkipainikkeet ohjaavat suorittamaan maksun omaan verkkopankkiin. Voit maksaa ostoksesi myös luottokortilla. Luottokorttimaksaminen on sujuvaa ja turvallista. Käytössäsi ovat maksun todentamispalvelut, jotka lisäävät turvallisuutta. Halutessasi voit valita myös lasku/osamaksupalvelun. Lasku- ja osamaksupalvelut tarjoavat joustoa ja maksuaikaa.

TOIMITUSTAVAT & -HINNAT
Lähetämme tilaukset Postin kautta valintasi mukaan joko haluamaasi noutopisteeseen (7,90 €) tai kotiin kuljetettuna (14,90 €).

Voit noutaa tilauksesi myös suoraan Sievistä Teho Filterin tehtaalta (ti-to klo 8-14). Soita ja sovi ajankohta tarkemmin p. 050 496 1785. Nouto onnistuu myös Pirkkalasta Tateka Metalli Oy:n tiloista (rajallinen varasto). Ole itse yhteydessä vielä puhelimitse varmistaaksesi sopivan nouto ajankohdan p. 0400 413 193.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00