Site icon Teho Filter Oy

Tuotteet: Suodattimet ja suodatinratkaisut

Kotimaiset suodattimet | Kokonaisvaltaiset suodatinratkaisut | Kotimaiset henkilönsuojaimet | Kirurgiset suu-nenäsuojaimet | Teho Filter Oy

Suodattimet ja suodatinratkaisut

Tuotteet vuosikymmenien kokemuksella. Teho Filter Oy tuottaa kustannustehokkaita suodatinratkaisuja sekä teollisuudelle että jälkimarkkinoille. Tarjoamme kuhunkin kohteeseen parhaiten sopivat tuotteet ja ratkaisut, asiakkaan yksilöllisten erikoistarpeiden mukaan.


Myynnin yhteystiedot

sales@tehofilter.fi
p. 020 764 1610
Jussintie 5-7
85410 Sievi

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä myyntipalveluummme, niin katsomme juuri Teille sopivat ratkaisut!


Teho Filter Oy on vaatimusten mukaisten ja laadukkaiden kotimaisten henkilönsuojainten, kirurgisten suu-nenäsuojainten sekä kokonaisvaltaisten suodatinratkaisujen edelläkävijä. Suomalaisena valmistajana noudatamme ehdottomasti henkilönsuojainten ja lääkinnällisten laitteiden EU-vaatimuksia ja lainsäädäntöä sekä niiden mukaisia puhtaustason vaatimuksia.

Teho Filter Oy:llä on pitkä ja menestyksellinen ura yhtenä alansa suurimmista suodatinvalmistajista Pohjoismaiden alueella. Yritys keskittyi toimintansa alkaessa ajoneuvosuodattimiin. Tänä päivänä Teho Filter Oy tuottaa kustannustehokkaita suodatinratkaisuja sekä teollisuudelle että jälkimarkkinoille.

Olemme yrityksellesi luotettava, yhteistyöhön ja ympäristöasioihin vahvasti panostava kumppani, jolla on alaltaan kokemusta jo vuodesta 1963. Saat meiltä kotimaiset ja laadukkaat suodatinratkaisut, jotka on valmistettu ammattitaidolla ja vastuullisesti. Pyrimme kaikessa toiminnassamme mahdollisimman ekologisiin ratkaisuihin. Tuotteitamme käyttävät maailman laajuisesti useat alansa johtavat kone- ja laitevalmistajat. Tärkeimpänä kulmakivenämme on korkea laatu, joka kattaa kaiken toimintamme.

REFERENSSIT

ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELY  YRITYSASIAKKAILLE


  TARJOUSPYYNTÖ

  Valitse tuoteryhmä/tuoteryhmät:

  IlmansuodattimetPölynpoistoIlmanpuhdistimet ja lämmittimet
  HuoltopaketitHydrauliikkasuodattimet
  TeollisuusimuritKirurgiset suu-nenäsuojaimetHengityssuojaimet

  Tarjouspyynnön sisältö: (Tuotenumero ja nimike sekä tilausmäärä)


  Yhteystiedot:


  Exit mobile version