Suodattavat puolinaamarit | Filtering Half Masks

Suodattavat puolinaamarit: kaikki tuotteemme ovat läpäisseet tarkat testit ja noudatamme annettuja direktiivejä ja asetuksia koko tuotantoprosessin ajan. Suodattava puolinaamari täyttää seuraavat vaatimukset: EN 149:2001 + A1:2009 ja henkilönsuojaimia koskeva asetus 2016/425. Varmista, että suojain soveltuu kyseessä olevaan työtehtävään, se puetaan oikein, sitä käytetään koko työvaiheen ajan ja se vaihdetaan uuteen kasvoilta poistamisen jälkeen tai viimeistään työvuoron jälkeen. Suojain on vaihdettava uuteen, jos se vaurioituu käytön aikana. Hengityssuojainten tuotannossa on erilliset tilat puhtauden varmistamiseksi. Kaikki käyttämämme materiaalit ovat laadukkaita ja huolella valittuja.

Hengityksensuojaimet ovat henkilönsuojaimia, joiden käyttötarkoitus on suojata tuotteen käyttäjää. Hengityksensuojaimissa pitää olla mm. CE-merkintä ja suojaimen laatua valvovan ilmoitetun laitoksen nelinumeroinen tunnusnumero.


Face masks from Finland. Get acquainted with personal protective equipment manufactured by Teho Filter Oy. There are separate and specific production area in the production to ensure cleanliness. The materials are of high quality and carefully selected. All our products have passed strict tests and we follow the given directives and regulations throughout the production process.

The filtering half mask FFP2 NR fulfills the EN 149:2001 + A1:2009 and PPE regulation 2016/425 requirements. Our filtering half masks (TFM31, TFM31V, TFM32 and TFM33) have CE marking and the four-digit identification number of the relevant notified body controlling their quality.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00