Site icon Teho Filter Oy

Teollisuusimurit: DELFIN

DELFIN Industrial Vacuum Cleaners | Teollisuusimuri

DELFIN Teollisuusimurit

Teollisuusimurit vaativiin tarpeisiin. Olemme italialaisen DELFINin virallinen maahantuoja. DELFIN valikoimista löytyy varmasti jokaiseen tarpeeseen soveltuva ratkaisu olipa sitten kyse metallityöstöstä tai leipomosta, lääke- ja kosmetiikkateollisuudesta tai ompelimosta.

SUOSITTELEMME     TUOTEVALIKOIMA   

Katso valmistajan videoita tuotteista Teho Filter Oy:n YouTube-kanavalta.

Tutustu koko DELFIN-tuotekuvastoon ja saatavissa oleviin lisävarusteisiin.
(Sivut avautuvat uuteen välilehteen.)

Lisätiedot: p. 020 764 1610 tai sales@tehofilter.fi


  TARJOUSPYYNTÖ

  Valitse tuoteryhmä/tuoteryhmät:

  IlmansuodattimetPölynpoistoIlmanpuhdistimet ja lämmittimet
  HuoltopaketitHydrauliikkasuodattimet
  TeollisuusimuritKirurgiset suu-nenäsuojaimetHengityssuojaimet

  Tarjouspyynnön sisältö: (Tuotenumero ja nimike sekä tilausmäärä)


  Yhteystiedot:  DELFINin valikoimasta löytyy imureita eri käyttötarkoituksiin. Teollisuuden pölynimurin oikea kokoonpano tarpeisiisi riippuu tarvittavasta imutehosta ja poistetun materiaalin määrästä ja morfologiasta: erityiset teolliset pölynimurit hienoa pölyä varten, teolliset pölynimurit rakennuspölyille, pölynimurit öljyn ja lastun erottamiseksi, pölynimurit myrkyllisille tai vaarallisille jauheille. Ne kaikki tarjoavat erityisiä ratkaisuja jopa vaativimpiin teollisiin sovelluksiin.

  DELFIN on paras ratkaisu pölyn ja/tai valmistusjätteen poistamiseen mistä tahansa työympäristöstä, jolloin taataan jokaisen tuotantoalueen maksimaalinen tehokkuus ja turvallisuus. HEPA -suodatuksen ja muiden sertifioitujen komponenttien ansiosta ATEX -teollisuusimurit takaavat korkeimman puhtauden ja turvallisuuden jopa ympäristöissä, joissa on räjähdysvaara. Valikoimista löytyy erilaisia malleja ja monitoimi-imureita teollisuuskäyttöön: vesi-imuri, pölynimuri, märkäimuri, kuivaimuri, märkä-/kuivaimuri, kuiva-/märkäimuri, imurit uppopumpulla, ATEX imuri, imurit säiliöllä, imurit Longopac pussijärjestelmällä, TÜV SÜD sertifioidut imurit, DUSTOP -järjestelmällä varustetut imurit sekä kattava lisävarustevalikoima.

  TEOLLISUUSIMURIN VALINTA   

  Exit mobile version