Esittelyssä Teho Filter Oy

Teho Filter Oy

Teho Filter Oy tuottaa kustannustehokkaita suodatinratkaisuja sekä teollisuudelle että jälkimarkkinoille. Tarjoamme kuhunkin kohteeseen parhaiten sopivat ratkaisut, asiakkaan erikoistarpeiden mukaan. Tuotteitamme käyttävät maailman laajuisesti useat alansa johtavat kone- ja laitevalmistajat. Tärkeimpänä kulmakivenämme on korkea laatu, joka kattaa kaiken toimintamme.

Palvelemme kokonaisvaltaisesti. Ratkaisumme sisältää kaiken suunnittelusta valmistukseen ja ajallaan tapahtuvaan toimitukseen asiakkaan toivomusten mukaisesti. Olemme yrityksellesi luotettava, yhteistyöhön ja ympäristöasioihin vahvasti panostava kumppani, jolla on alaltaan kokemusta jo vuodesta 1963. Pyrimme kaikessa toiminnassamme mahdollisimman ekologisiin ratkaisuihin.

Tänä päivänä Teho Filter Oy on kokonaisvaltaisten suodatinratkaisujen lisäksi myös vaatimusten mukaisten ja laadukkaiden kotimaisten henkilönsuojainten sekä kirurgisten suu-nenäsuojainten edelläkävijä. Suomalaisena maskien valmistajana noudatamme ehdottomasti henkilönsuojainten ja lääkinnällisten laitteiden EU-vaatimuksia ja lainsäädäntöä sekä niiden mukaisia puhtaustason vaatimuksia. Haluamme tarjota kaikille asiakkaillemme mahdollisimman miellyttävät, mutta samalla tehokkaat tuotteet.

Kaikki kirurgiset suu-nenäsuojaimemme ovat CE-merkittyjä lääkinnällisiä laitteita, joita myydään sekä kuluttaja- että ammattikäyttöön. Valmistamme tuotteet validoidussa puhdastiloissa, eikä tuotteissa ole käytetty kemikaaleja. Käytämme vain laadukkaita ja testattuja materiaaleja. Hengityssuojainten tuotannossa on erilliset tilat puhtauden varmistamiseksi ja kirurgiset suu-nenäsuojaimet valmistetaan validoiduissa puhdastiloissa, eikä tuotteissa ole käytetty kemikaaleja. Kaikki käyttämämme materiaalit ovat laadukkaita ja huolella valittuja. Hengityssuojaimet ovat CE-merkittyjä.

Teho Filter Oy on lisäksi DELFIN teollisuusimureiden virallinen maahantuoja Suomessa. DELFIN teollisuusimurit ovat paras ratkaisu pölyn ja/tai valmistusjätteen poistamiseen mistä tahansa työympäristöstä. Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää ja etsimme tarpeisiinne parhaan mahdollisen vaihtoehdon laajasta valikoimasta.


Tutustu Teho Filter Oy:n tuotevalikoimaan


Myynnin yhteystiedot

sales@tehofilter.fi
p. 020 764 1610
Jussintie 5-7
85410 Sievi

Kotimaiset henkilönsuojaimet | Kirurgiset suu-nenäsuojaimet | Maskit | Kokonaisvaltaiset suodatinratkaisut | Kotimaiset suodattimet | Teho Filter Oy

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä myyntipalveluumme, niin katsomme juuri Teille sopivat ratkaisut!

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00