Referenssit

Referenssit

Referenssit maskiasiakkailtamme: Kirurgiset suu-nenäsuojaimet

Referenssit: Savarin Apteekki Ylivieska

Referenssit suodatinasiakkailtamme: Tarjoamme kuhunkin kohteeseen parhaiten sopivat ratkaisut, asiakkaan erikoistarpeiden mukaan. Palvelemme kokonaisvaltaisesti. Ratkaisumme sisältää kaiken suunnittelusta valmistukseen ja ajallaan tapahtuvaan toimitukseen asiakkaan toivomusten mukaisesti.


Teho Filter Oy on vaatimusten mukaisten ja laadukkaiden kotimaisten henkilönsuojainten, kirurgisten suu-nenäsuojainten sekä kokonaisvaltaisten suodatinratkaisujen edelläkävijä. Olemme yrityksellesi luotettava, yhteistyöhön ja ympäristöasioihin vahvasti panostava kumppani, jolla on alaltaan kokemusta jo vuodesta 1963. Tärkeimpänä kulmakivenämme on korkea laatu, joka kattaa kaiken toimintamme. Tuotteitamme käyttävät maailman laajuisesti useat alansa johtavat kone- ja laitevalmistajat.

Saat meiltä kotimaiset ja laadukkaat tuotteet, jotka on valmistettu ammattitaidolla ja vastuullisesti. Pyrimme kaikessa toiminnassamme mahdollisimman ekologisiin ratkaisuihin. Suomalaisena valmistajana noudatamme ehdottomasti henkilönsuojainten ja lääkinnällisten laitteiden EU-vaatimuksia ja lainsäädäntöä sekä niiden mukaisia puhtaustason vaatimuksia.

OTA YHTEYTTÄ

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00