Asiakassivu

Asiakassivu – ajantasaiset tuotekatalogit

Asiakassivu helpottaa omien tuotteiden selaamista. Olemme tuomassa kaikki tuotteemme tuotekatalogiksi osaksi sivustoamme, jotta voisimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin. Jokaiselle asiakkaalle räätälöidään oma tuotekatalogi, jossa on juuri ko. yrityksen tarpeisiin valitut tuotteet. Saat oman/yrityksesi salasanalla suojatun asiakassivun käyttöösi pyytämällä kirjautumiseen tarvittavat tiedot oheisella yhteydenottolomakkeella. 

Asiakastunnuksen tilaaminen yritykselle

  Valitse asiakkuus Uusi asiakasVanha asiakas
  Valitse tuotekategoria SuodattimetMaskit


  Täytä yhteystiedot


  *Tietosuojaseloste

  Myyntipalvelumme lähettää linkin, kun tiedot on päivitetty järjestelmäämme.


  Teho Filter Oy on vaatimusten mukaisten ja laadukkaiden kotimaisten henkilönsuojainten, kirurgisten suu-nenäsuojainten sekä kokonaisvaltaisten suodatinratkaisujen edelläkävijä. Olemme yrityksellesi luotettava, yhteistyöhön ja ympäristöasioihin vahvasti panostava kumppani, jolla on alaltaan kokemusta jo vuodesta 1963.

  Saat meiltä kotimaiset ja laadukkaat tuotteet, jotka on valmistettu ammattitaidolla ja vastuullisesti. Pyrimme kaikessa toiminnassamme mahdollisimman ekologisiin ratkaisuihin. Suomalaisena valmistajana noudatamme ehdottomasti henkilönsuojainten ja lääkinnällisten laitteiden EU-vaatimuksia ja lainsäädäntöä sekä niiden mukaisia puhtaustason vaatimuksia.

  Ota yhteyttä myyntipalveluumme, niin katsomme juuri Teille sopivat ratkaisut!

  OTA YHTEYTTÄ

  ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELY YRITYSASIAKKAILLE

  Nimike lisätty ostoskoriin.
  0 nimikettä - 0,00