Suodattavat puolinaamarit

Suodattavat puolinaamarit FFP2 NR

Suodattavat puolinaamarit eli hengityssuojaimet eli hengityksensuojaimet valmistetaan henkilösuojainten standardien ja asetusten mukaisesti. Hengityssuojaimia koskee henkilönsuojainasetus. Teho Filter Oy:n valmistamat suodattavat puolinaamarit täyttävät EN 149:2001 + A1:2009 ja Henkilönsuojainasetuksen EU 2016/425 vaatimukset luokassa FFP2 NR. Hengityssuojainten tuotannossa on erilliset tilat puhtauden varmistamiseksi, eikä tuotteissa ole käytetty kemikaaleja. Kaikki käyttämämme materiaalit ovat laadukkaita ja huolella valittuja.

TFM31     TFM31V     TFM32     TFM33

 

 

Tuotenimi TFM31 TFM31V TFM32 TFM33
Muoto TFM31 FFP2 NR Hengityssuojain TFM31V | suodattava puolinaamari | venttiilillä TFM32 suodattava puolinaamari FFP2 NR TFM33 suodattava puolinaamari
Kiinnitys Korvalenkit Korvalenkit Päänauha Korvalenkit
Venttiili* Ei Venttiili Ei Ei
Suojaavuus Suojaa käyttäjää
ja muita
Suojaa käyttäjää Suojaa käyttäjää
ja muita
Suojaa käyttäjää
ja muita
Verkkokaupassa Kyllä Kyllä Kyllä Ei
*Venttiililillinen hengityssuojain ei suojaa ympärillä olevia suojaimen käyttäjän hengitystie-eritteiltä. Venttiili helpottaa hengitettävyyttä heikentämättä kuitenkaan tuotteen käyttäjälleen antamaa suojaa. Venttiilillistä suojainta käytetään yleensä raskaammissa työtehtävissä, jossa kaikilla samassa ympäristössä olevilla on myös hengityssuojain.

EU-vaatimuksenmukaisuusvakuutukset


Käyttäjäpalautteen antaminen

Asiakastyytyväisyysmittauksen tarkoituksena on saada tietoa toiminnan laadusta asiakastyytyväisyyden ja palveluiden parantamiseksi. Tästä voit antaa palautteesi valmistamistamme hengityssuojaimista (suodattavat puolinaamarit).

PALAUTE HENGITYSSUOJAIMET


Yhteystiedot

Tuotetiedot ja tuotteiden laatu
Laatuinsinööri Milla-Maria Koskela
milla-maria.koskela@tehofilter.fi
p. +358 40 612 6162
PRRC-yhteyshenkilö
Säännösten noudattamisesta vastaava henkilö yrityksessä
prrc@tehofilter.fi
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00