Kirurgiset suu-nenäsuojaimet

Kirurgiset suu-nenäsuojaimet kertakäyttöisiä (Type IIR). Suu-nenäsuojain pienentää käyttäjän altistumisriskiä roiskeille sekä suojaa ympäristöä hengitystie-eritteiden leviämiseltä. Kirurginen suu-nenäsuojain ei ole hengityksensuojain. Kirurgisia suu-nenäsuojaimia koskee MD-asetus EU/2017/745 sekä Laki lääkinnällisistä laitteista 719/2021.

TFM14 CE-merkitty lääkinnällinen laite - Kirurgiset suu-nenäsuojaimet

Teho Filter Oy:n kirurgiset suu-nenäsuojaimet valmistetaan validoiduissa puhdastiloissa, eikä tuotteissa ole käytetty kemikaaleja. Kaikki käyttämämme materiaalit ovat laadukkaita ja huolella valittuja. Noudatamme valmistuksessa kirurgisten suu-nenäsuojainten asetuksia ja standardien vaatimuksia.

TFM06_2S     TFM14


EU-vaatimuksenmukaisuusvakuutukset


Teho Filter Oy on Terveysteknologia ry:n eli Healthtech Finlandin jäsenyritys

Jäsenenä osallistumme lääkinnällisten laitteiden (MD) työryhmään, jossa keskitytään lääkinnällisten laitteiden asetusten haltuunottoon. Yhdistyksen vaikuttamistyötä tehdään laajan sidosryhmäyhteistyön avulla tavoitteena suotuisa toimintaympäristö kehittää, valmistaa ja saattaa sosiaali- ja terveydenhuoltoon vaikuttavia, innovatiivisia ja potilasturvallisia terveysteknologiratkaisuja nykyistä laajemmin. Teho Filter Oy on Terveysteknologia ry:n eli Healthtech Finlandin jäsenyritys.

Tutustu tarkemmin Healthtech Finlandin toimintaan ja jäsenistöön yhdistyksen verkkosivulla.


Käyttäjäpalautteen kerääminen kirurgiset suu-nenäsuojaimet

Käyttäjäpalautteen kerääminen on tärkeää. Valmistajan on seurattava ja arvioitava ajantasaisella järjestelmällisellä menettelyllä terveydenhuollon laitteista tuotannon jälkeen saatavia kokemuksia sekä laitteen kliiniseen arviointiin liittyviä tietoja.

ANNA PALAUTE


Yhteystiedot

Tuotetiedot ja tuotteiden laatu
Laatuinsinööri Milla-Maria Koskela
milla-maria.koskela@tehofilter.fi
p. +358 40 612 6162
PRRC-yhteyshenkilö
Säännösten noudattamisesta vastaava henkilö yrityksessä
prrc@tehofilter.fi
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00