Käyttäjäpalautteen kerääminen: Valmistajan markkinoille saattamisen jälkeinen valvonta kirurginen suu-nenäsuojain TFM14

Käyttäjäpalautteen kerääminen on tärkeää. (EU) 2017/745 artiklan 83 mukaisesti markkinoille saattamisen jälkeistä valvontaa koskevan järjestelmän on sovelluttava laitteen laatua, suorituskykyä ja turvallisuutta sen koko käyttöiän aikana koskevien asiaankuuluvien tietojen aktiiviseen ja järjestelmälliseen keräämiseen, tallentamiseen ja analysointiin sekä tarpeellisten johtopäätösten tekemiseen ja mahdollisten ennaltaehkäisevien ja korjaavien toimenpiteiden määrittämiseen, toteuttamiseen ja valvomiseen. 

Käyttäjäpalautteen kerääminen TFM14

Tapa 1: Lataa word-tiedosto, täydennä käyttökokemukset seuraavista aihepiireistä ja lähetä se osoitteeseen milla-maria.koskela@tehofilter.fi

Tapa 2: Anna avoin palaute ja lähetä se osoitteeseen milla-maria.koskela@tehofilter.fi

Tapa 3: Täytä oheinen palautelomake. Lomake edellyttää vastausta jokaiseen kohtaan, jotta sen voi lähettää. Jos sinulla ei ole kommenttia johonkin kohtaan, laita vastaukseksi – tai tyhjä lyönti.

  ANNA PALAUTTEESI


  JÄTÄ YHTEYSTIETOSI
  *Teho Filter kerää lääkinnällisistä laitteista tuotannon jälkeen saatavia kokemuksia sekä laitteen kliiniseen arviointiin liittyviä tietoja tuotteiden riskiarvioon perustuvalla käyttökokemuslomakkeella.


  Lue lisää aiheesta: Tietoa kasvomaskeista, kirurgisista suu-nenäsuojuksista ja hengityksensuojaimista

  Nimike lisätty ostoskoriin.
  0 nimikettä - 0,00