Käyttäjäpalautteen kerääminen

Käyttäjäpalautteen kerääminen

Tuotannon jälkeen saatavien kokemusten kerääminen käyttäjiltä

Käyttäjäpalautteen kerääminen on tärkeää. Valmistajan on seurattava ja arvioitava ajantasaisella järjestelmällisellä menettelyllä terveydenhuollon laitteista tuotannon jälkeen saatavia kokemuksia sekä laitteen kliiniseen arviointiin liittyviä tietoja.

Käyttäjäpalautteen antaminenKäyttäjäpalautteen kerääminen

Kirurginen suunenäsuojain TFM06_2S | Anna palaute TÄSTÄ

Kirurginen suunenäsuojain TFM14 | Anna palaute TÄSTÄ

Muut Teho Filter Oy:n valmistamat maskit | Anna palaute TÄSTÄ

Reklamaatiot | Anna palaute TÄSTÄ

Teho Filter kerää lääkinnällisistä laitteista tuotannon jälkeen saatavia kokemuksia sekä laitteen kliiniseen arviointiin liittyviä tietoja tuotteiden riskiarvioon perustuvalla käyttökokemuslomakkeella Teho Filterin internetsivuilla. Voit täyttää lomakkeen suoraan sivulla tai tallentaa tekstitiedoston ja lähettää sen sähköpostilla. Halutessasi voit lähettää myös avoimen palautteen sähköpostilla.

Kiitos palautteestasi!


Lisätietoa


Standardin EN 14683 mukaan:

  • Luokan I suu-nenäsuojain asetetaan potilaan kasvoille esimerkiksi epidemia- tai pandemiatilanteessa, jotta hän ei tartuta muita.
  • Luokan II suu-nenäsuojainta käytetään leikkaussaleissa ja muissa lääketieteen tarkoituksissa suojaamaan potilasta hoitohenkilöiden hengitystie-eritteiltä.
  • Luokan IIR suu-nenäsuojain suojaa käyttäjäänsä lisäksi verenpaineella lähteviltä veriroiskeilta.

Lähde: Työterveyslaitos


Käyttäjäpalautteen kerääminen auttaa sekä valmistajaa että käyttäjää

Markkinoilla on monenlaisia suojaimia sekä käyttötarkoituksen, laadun että hinnan suhteen. Valitse suojus aina käyttötarkoituksen mukaisesti ja noudata annettuja käyttöohjeita. Suojaimen tulee istua hyvin kasvoille ja pysyä paikallaan käytön ajan. Kaikki kansanmaskit, kirurgiset suu-nenäsuojukset sekä hengityksensuojaimet ovat kertakäyttöisiä. Huolehdi hyvästä käsihygieniasta.

Lue lisää aiheesta: Tietoa kasvomaskeista, kirurgisista suu-nenäsuojuksista ja hengityksensuojaimista


Tue suomalaista työtä – valitse Teho Filter Oy:n valmistama suojain!