Kesätyöhaku 2022 on päättynyt

Kesätyöhaku on päättynyt. Kiitos mielenkiinnostasi! Valintaprosessimme on meneillään.

Rekrytointi - avoin hakemus - kesätyöhaku     Rekrytointi - avoin hakemus - kesätyöhaku     Rekrytointi - avoin hakemus - kesätyöhaku

Etsitkö parhaillaan ensi kesäksi töitä? Haluatko kasvattaa osaamistasi ja lisätä kokemuksiasi tehdastyössä? Kiinnostaako sinua työ suodattimien tai maskien valmistuksessa?

Etsimme hyviä tyyppejä mukaan työporukkaamme. Jos olet ahkera, tunnollinen, luotettava ja sinulla on asenne kohdallaan, saatat olla juuri etsimämme henkilö. Aiempi työkokemus tehdastyöskentelystä on eduksi, mutta ei välttämätöntä.

Perehdytämme huolella kaikki työntekijämme heille osoitettuihin tehtäviin. Tehtävät määräytyvät mm. iän, kokemuksen ja osaamisen perustella. Kerro itsestäsi ja osaamisestasi hakemuksessasi rohkeasti. Kesätyöstä saa rahan ohella tärkeää työkokemusta. Työstä voi avautua sinulle mahdollisuuksia myös jatkossa, esimerkiksi seuraavana kesänä.

Lähetä hakemuksesi  31.3.2022 mennessä:

   

  Tutustu työelämään ja tienaa samalla kesätyön avulla! Yhteydenotot ja avoimet hakemukset sähköpostilla osoitteeseen: emilia.torvinen@tehofilter.fi


  Tutustu Teho Filter Oy:n tuotevalikoimaan


  Lue Teho Filter Oy:n esittely

  Sijainti kartalla


  Teho Filter Oy on vaatimusten mukaisten ja laadukkaiden kotimaisten henkilönsuojainten, kirurgisten suu-nenäsuojainten sekä kokonaisvaltaisten suodatinratkaisujen edelläkävijä. Olemme yrityksellesi luotettava, yhteistyöhön ja ympäristöasioihin vahvasti panostava kumppani, jolla on alaltaan kokemusta jo vuodesta 1963.

  Saat meiltä kotimaiset ja laadukkaat tuotteet, jotka on valmistettu ammattitaidolla ja vastuullisesti. Pyrimme kaikessa toiminnassamme mahdollisimman ekologisiin ratkaisuihin. Suomalaisena valmistajana noudatamme ehdottomasti henkilönsuojainten ja lääkinnällisten laitteiden EU-vaatimuksia ja lainsäädäntöä sekä niiden mukaisia puhtaustason vaatimuksia.

  Olemme avanneet myös oman verkkokaupan, jossa tuotevalikoimassa on tällä hetkellä maskeja.

  VERKKOKAUPPAAN

  Nimike lisätty ostoskoriin.
  0 nimikettä - 0,00