Teho Filter Oy:n toiminta

Visio ja strategia

Visio

Teho Filter on vaatimusten mukaisten ja laadukkaiden kotimaisten henkilönsuojainten, kirurgisten suu-nenäsuojainten sekä kokonaisvaltaisten suodatinratkaisujen edelläkävijä. Pyrimme kaikessa toiminnassamme mahdollisimman ekologisiin ratkaisuihin.

Yritys on tietoinen tuottamistaan tuotteista ja on toiminut melkein 60 vuotta suodattamisen alalla. Visiomme on olla yksi Pohjoismaiden alueen johtavista suodatinvalmistajista, joka säilyttää asemansa kovassakin kilpailussa. Yhdessä yhteistyökumppanien kanssa varmistamme, että meillä on tarjolla parhaat mahdolliset ratkaisut, jotka huomioivat myös ympäristöasiat niin tuotteen raaka-aineiden, tuotannon kuin lopputuotteenkin osalta.

Strategia

Teho Filter Oy:n toiminta perustuu korkeaan laatuun ja jatkuvaan kehitystyöhön koko toiminnassamme. Yritys kehittää osaamistaan mm. teknologian sekä materiaalien osa-alueilla. Menestyksemme mahdollistaa kokenut, ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilökuntamme. Tuotekehityksen ja testaustyön alueella teemme tiivistä yhteistyötä testauslaitosten ja teknillisten yliopistojen kanssa.

Käytämme vain parhaita saatavilla olevia raaka-aineita. Valmistamme tuotteet nykyaikaisissa toimitiloissa joustavaa ja tehokasta Lean-teknologiaa käyttäen. Asiakas saa lopputuloksena laadukkaita ratkaisuja, jotka ovat kustannustehokkaita ja tuottavat säästöjä. Huomioimme kaikessa toiminnassamme sekä tuoteratkaisussamme asiakkaille, aina ekologisuuden, luonnon ja ympäristön mahdollisimman vähäisen kuormittamisen mahdollistavat ratkaisut.

Kokonaispalvelumme kruunaa toimituspalvelumme, joka antaa asiakkaalle joustavat ja pitävät toimitusajat. Varmuuden takaavat tehokas ja nykyaikainen tuotantolaitoksemme, henkilökuntamme osaaminen ja tuotantomme korkealaatuinen ohjausjärjestelmä. Tuloksena on pitkäjänteinen ja saumaton yhteistyö sekä kokonaisvaltainen palvelu, joka vapauttaa asiakkaan resursseja omaan ydinbisnekseen.


Tutustu tuotevalikoimaan Kotimaiset henkilönsuojaimet | Kirurgiset suu-nenäsuojaimet | Maskit | Kokonaisvaltaiset suodatinratkaisut | Kotimaiset suodattimet | Teho Filter Oy


Yhteystiedot Visio ja strategia näkyvät myös väreinä logossa

Myynnin sähköpostiosoite: sales@tehofilter.fi
Keskuksen puhelin: 020 764 1610
Osoite: Jussintie 5-7, 85410 Sievi

Sijainti kartalla