Site icon Teho Filter Oy

Turnausväsymystä

Turnausväsymystä

Maskisuositus

Varianttia variantin perään

Taistelu koronaa vastaan on jatkunut jo yli kaksi vuotta. Jo pitkään on ollut nähtävissä turnausväsymystä ja turhautumista. Esiin pulpahtaa aina uusi variantti, joka toimii hieman edellistä juonikkaammin. Rokotekattavuus on jo melko hyvällä tolalla, mutta siitä huolimatta tautia ei olla saatu kokonaan pysäytettyä. Nyt toivotaan, että täysi rokotesuoja suojaisi vakavammalta tautimuodolta. Myös alussa oletettu sairastuvien ikäjakauma on mennyt uusiksi, sillä myös ihan pienet lapset voivat sairastua ja tartuttaa ympärillään olevat.

Tieto viruksesta lisääntyy koko ajan ja samalla torjuntakeinot sekä ohjeistukset päivittyvät. Rajoituksia ollaan löysätty ja kiristetty vuoronperään. Annetut ohjeet muuttuvat ja aiheuttavat osaltaan epätietoisuutta. Ei ihme, että turnausväsymystä on havaittavissa. Virallista ja ajankohtaista tietoa saat Valtioneuvoston ja  THL:n sivuilta.

Tässä vaiheessa varmasti jokainen tietää useamman koronan sairastaneen tai on itse sairastanut. Kotitestien myynti on nyt huipussaan, sillä viralliseen testiin ei enää rokotettuja useassa paikassa edes oteta. Valtaosa uusista tartunnoista jää kirjaamatta virallisesti, koska ihmiset sairastavat kotonaan. Oireet voivat olla hyvin erilaisia tai sairastaa voi jopa tietämättään täysin ilman oireita. Kuka enää pysyy kartalla?

Ennaltaehkäisyä syyllistämisen sijaan

Syntipukkeja ja syyllisiä etsitään ja päätäjiä vaaditaan kantamaan vastuu tai toimimaan tehokkaammin. Kuka viime kädessä kantaa vastuun? Voiko syyllistä nimetä? Onko vastuu jokaisella itsellään? Yhteiskunta ei pysty pakottamaan ihmisiä toimimaan tietyllä tavalla – ainoastaan voidaan suositella toimintamalleja ja toivoa, että ihmiset käyttäisivät tervettä maalaisjärkeä. On aivan varmaa, että jokainen törmää jossain vaiheessa tilanteeseen, että on altistunut. Se, miten altistuminen vaikuttaa omaan terveyteen, riippuu monesta eri tekijästä. Sairastuminen voi olla jopa eräänlaista arpapeliä, sillä samassa taloudessa asuvista jokainen ei välttämättä sairastu itse, mutta voi silti tartuttaa muita.

Ennaltaehkäisy on järkevää eli maskia kannattaa käyttää. Markkinoilla on ollut ja on yhä erilaisia maskeja. Maskit voidaan jakaa suojaavuutensa ja käyttötarkoituksensa mukaisesti eri kategorioihin, joita koskevat erilaiset asetukset ja direktiivit. Kokosimme maskeihin liittyviä usein kysyttyjä kysymyksiä omaksi sivukseen. Jos jokin maskeihin liittyvä asia askarruttaa, siihen voi löytyä vastaus UKK-osiostamme.

UKK – FAQ

Teho Filter Oy:n maskit kätevästi verkkokaupasta

Teho Filter valmistaa standardien mukaisia maskeja. Noudatamme annettuja direktiivejä ja asetuksia koko tuotantoprosessin ajan. Hengityssuojainten tuotannossa on erilliset tilat puhtauden varmistamiseksi ja kirurgiset suu-nenäsuojaimet valmistetaan validoiduissa puhdastiloissa, eikä tuotteissa ole käytetty kemikaaleja. Kaikki käyttämämme materiaalit ovat laadukkaita ja huolella valittuja.

Tällä hetkellä valmistetaan TFM14 kirurgista suu-nenäsuojainta (Type IIR), joka on CE-merkitty lääkinnällinen laite. TFM14 on pakattu Made in Finland -pakkauksiin, joista kotimainen valmistus on helppo tunnistaa. Toisena tuotekategoriana maskituotannossa ovat FFP2 NR hengityssuojaimet, joita tehdään neljää eri mallia: TFM33 ja TFM31 ovat korvalenkillisiä suojaimia, TFM32 päänauhallinen ja TFM31V venttiilillä varustettu suojain. Kaikilla tuotteilla on CE-merkintä ja ne on pakattu Made in Finland -pakkauksiin.

Verkkokaupan valikoimissa on tällä hetkellä neljä erilaista maskia: Kirurgiset suu-nenäsuojaimet TFM14 Type IIR (50 ja 10 kpl, väreinä musta ja sininen) sekä FFP2 NR Hengityssuojaimet TFM32 (5 kpl), TFM31 (20, 10 ja 5 kpl) ja TFM31V (5 kpl) yksittäispakattuina. Löydät varmasti itsellesi ja tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Muistathan, että suojaimet ovat kertakäyttöisiä, joten niitä on hyvä olla varalla mukana useampi. Tilaa omasi jo tänään ja hyödynnä yli 60 € tilauksiin ilmainen toimitus valitsemaasi Postin noutopisteeseen!

VERKKOKAUPPAAN

Lisätiedot sales@tehofilter.fi tai puhelimitse 020 764 1610.

Exit mobile version