Site icon Teho Filter Oy

Alihankinta-messut 2021

Alihankintamessut

Alihankinta-messut 2021Alihankinta -messut 2021

Lämmin kiitos kaikille messukävijöille sekä yhteistyöstä Centria T&K messu- ja tapahtumapalveluille. Messut sujuivat osaltamme hyvin. Alihankinta & AlihankintaHEAT kokosi 21.–23.9. Tampereelle 917 näytteilleasettajaa 16 maasta ja 7460 kävijää. Edellisen kerran messut on järjestetty 2019, joten koronan aiheuttaman tauon tuoma varovaisuus näkyi osallistujamäärässä. Tyhjennetty Tammerkoski kuvaa hyvin sitä, että meillä jokaisella on katse tulevaisuudessa ja halu nousta Feenikslinnun lailla uuteen nousuun.

Seuraavan kerran tapahtuma järjestetäänkin 27.–29.9.2022 teemalla ”Teollisuuden vetovoima, tarpeet ja tekijät”.


Tervetuloa Alihankinta-messuille

Alihankinta -messut 2021 kokoaa Tampereeen Messu- ja urheilukeskukseen 21.-23.9.2021 yli 900 näytteilleasettaajaa. Messuilla esitellään mm. palveluita, tuotteita, materiaaleja, komponentteja sekä tuotanto­tapoja ja -prosesseja. Messut ovat myös hiilineutraali tapahtuma, sillä tapahtuman järjestämisestä aiheutuvia hiilidioksidipäästöjä kompensoidaan osittain toukokuussa 2020 istutetun Alihankinta-metsän avulla. Lue lisää puolen hehtaarin metsästä.

”Alihankinta toteutetaan hybriditapahtumana, jossa teemaa ja ohjelmaa nostetaan osittain myös verkkoon, mutta varsinainen verkostoituminen ja kontaktien hankkiminen keskitetään messuhalleihin. Live-tapahtuman tunnelma ja ainutlaatuiset kohtaamiset ovat kantaneet Alihankintaa jo yli 30 vuotta, joten kaikkea hyvää ei kannata muuttaa vallan virtuaaliseksi. Hybridi mahdollistaa kuitenkin osallistumisen tapahtumaan myös kansainvälisesti.”
– Tanja Järvensivu, Tampereen Messut -konserni   

REKISTERÖIDY MESSUKÄVIJÄKSI

Teho Filter Oy mukana Alihankinta -messuilla

Tutustu Teho Filter Oy:n messuosastoon E 119. Messuilla voi tavata myös Teho Filter Oy:n henkilöstöä.

Kokonaisvaltaiset suodatinratkaisut, Made in Finland suodattavat puolinaamarit ja kirurgiset suu-nenäsuojaimet sekä DELFIN-teollisuusimurit – kaikki nämä saat Teho Filter Oy:n tuotevalikoimista. Ota yhteyttä myyntiimme, niin etsimme juuri Teille parhaiten sopivat ratkaisut!

OTA YHTEYTTÄ

Terveysturvallisuus huomioon

Teollisuuden messutapahtuma toteutetaan mahdollisimman terveysturvallisesti. Alihankinnan omilla korona-sivuilla on ohjeet turvallisuuden takaamiseen ja vastuulliseen messuvierailuun. Teho Filter Oy:n suosius messukävijöille on Sievissä valmistettu kertakäyttöinen TFM14, joka on kirurginen suu-nenäsuojain. TFM14 on CE-merkitty lääkinnällinen laite. ->Lue lisää tuotteesta tästä

 

Exit mobile version